Nya föreningssidor med Wally på sjöstadsliv

En stor fördel med Wally är att inte bara utseendet blir tillgängligare, utan även att redaktörsgränssnittet är enkelt att jobba i. På det sättet hoppas vi kunna vara tillgängliga även för handikappföreningar och andra med höga krav på tillgänglighet.

Vi arbetar med att förbättra tillgänglighet för våra föreningars webbsidor som ska publiceras på portalen sjöstadsliv berättar George Bredberg som arbetar som IT-samordnare på Bona folkhögskola, Motala. Portalen är tänkt att vara en samlingsplats för det lokala föreningslivet där föreningarna kan skapa en egen webbsida, länka till sin egen webbplats eller skapa en eventsida där de kan lägga upp sina offentliga arrangemang.

Vi ska använda Wally temat och kommer att anpassa temat så det passar våra behov. Wally är väldigt tillgängligt, rent och snyggt. Föreningarna får erbjudandet att använda två teman, Wally eller ett mer flexibelt tema för de som tycker Wally blir för begränsat.  Det går bra att ändra utseendet i Wally genom att skapa barn-teman om föreningarna tycker att utseendet blir för lika.

Portalen och föreningarnas webbsida är under utveckling och kommer att lanseras innan sommaren hoppas George. Vi på ETU önskar lycka till och ser fram emot att se resultatet.

Författare:

En kommentar till artikeln

Kommentarer

  1. Vad kul - grattis! Har ni några exempel på webbsidor som har använt Wally?